Spa manicure & pedicure

v.a €12,50

De spa manicure & pedicure is een cosmetische hand en/ of voet verzorging. Deze behandeling zorgt voor een vernieuwend, verjongend en verfrissend gevoel. Tevens maakt het uw handen of voeten zachter en gladder. Hierbij geeft het een ontspannende werking en uw handen of voeten. Deze voelen na een spa pedicure soepeler aan.

De spa pedicure begint met een voetenbad,  de nagelriemen worden verzorgt, de nagels worden geknipt en / of gevijld, eelt weg gevijld en de nagels geborsteld gevolgd door een scrub.

​Desgewenst wordt de spa pedicure afgerond met een voetmasker of keratinepakking. De keratine is zeer verzorgend. Dient als een verzorgend masker en is goed voor de doorbloeding van de voeten. Het heeft hierbij een verzachtende werking en laat een gezonde glans achter.

Na afloop van de behandeling kunt u ervoor kiezen om de nagels te laten lakken.


​​Keratine pakking​

De keratine pakking zorgt voor heerlijke zachte en verzorgde voeten of handen. Keratine is een eiwit. Deze maakt de nagels sterker en minder breekbaar.

​Keratine is een eiwit en de belangrijkste structurele bouwsteen voor haar, huid en nagels. Wanneer de buitenste laag van keratine beschadigt is beïnvloedt dit de nieuwe cellen die niet meer beschermd worden. Dit veroorzaakt schade in de vorm van kloven, brekende nagels en ruwe huid.

De intensieve keratine emulsie versterkt de nagels en voedt en hydrateert de huid van handen en/of voeten. De plantaardige keratine repareert schade aan de huid zoals: eczeem, droogte, kloven en ruwe plekjes.

Tarieven

MANICURE

Manicure
BASIS

€25,-

Handbad, knippen en verzorgen nagels, verzorgende olie of handcrème

Spa Manicure
PLUS

€30,-

Handbad, knippen en verzorgen nagels, verzorgende olie of handcrème, nagels lakken

Spa Manicure
DELUXE

€45,-

Handbad, knippen en verzorgen nagels, scrub, handmaskerpakking, handmassage, verzorgende olie of handcrème, nagels lakken of voor €12,50 extra Biab-gel polish

Keratine handpakking

€27,50

Scrub, keratine handpakking, nagelriemen verzorgen, verzorgende olie of handcreme

Spa Manicure keratine pakking

€40,-

Handbad, knippen, en verzorgen nagels, scrub, keratinepakking, handmassage, verzorgende olie of handcrème, nagels lakken of voor €15,- extra Biab-gel polish

Mini manicure

€12,50

Knippen en verzorgen van nagels, verzorgende olie of handcreme

PEDICURE

Spa pedicure
BASIS

€32,50

Handbad, knippen en verzorgen nagels, verzorgende olie of handcrème

Spa pedicure
PLUS

€35,-

Voetenbad, knippen en verzorgen nagels, eelt verwijderen, verzorgende olie of voetcrème

Spa pedicure
DELUXE

€50,-

Voetenbad, knippen en verzorgen nagels, eelt verwijderen, scrub, voetmaskerpakking,  voeten massage, verzorgende olie of voetcrème, nagels lakken of voor €12.50 extra shellac

Spa pedicure keratine pakking

€45,-

Voetenbad,  knippen en verzorgen nagels, eelt verwijderen, scrub, keratinepakking, voeten massage, verzorgende olie of voetcrème.

Keratine voetpakking

€33,-

Scrub,  keratine voetpakking,  nagelriemen verzorgen, verzorgende olie of voetcrème

Mini voet pedicure

€15,-

Knippen en verzorgen van nagels, verzorgende olie of voetcrème