Honingmassage

v.a €30,-

Honing massage is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa. Het wordt ook wel de Russische honingmassage genoemd. Deze massage is een oude massage en heel populair in Rusland en Scandinavië. De massage is gebaseerd op de goede eigenschappen van honing. Tijdens deze massage worden de gifstoffen uit het lichaam gehaald en de huid gereinigd. Heerlijk weg dromen onder het genot van het vloeibare goud!

Honingmassage is een vorm van bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van honing.

Het lichaamsweefsel wordt door middel van pompende bewegingen ontslakt en ontgift. De massage helpt het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te herstellen, te sterken en het nagelaten stofwissel proces te activeren.

De bloedcirculatie van het onderhuids weefsel wordt sterk geactiveerd, waarbij de toxines en stofwisselingslakken worden losgemaakt en uitgeleid. Daarnaast is het een heel effectieve methode voor huidverbetering als anti-cellulite-behandeling, ontgifting en het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

Honingmassage werkt als een natuurlijke peeling en draineert, verzorgt, verzacht en verstevigt de huid. Honing bevat diverse natuurlijke suikers, mineralen en sporenelementen die de huid vernieuwen en in de diepte voeden om haar heerlijk glad, sterk en onweerstaanbaar zacht te maken.

De honing wordt met warme doeken verwijderd. Het is géén plakkerige toestand en de meeste olie trekt goed in. U verlaat, zonder te hoeven douchen, schoon en fris de praktijk.

De massage wordt uitgevoerd met een mengsel van natuur zuivere honing en zoete amandelolie. Het resultaat is een prachtig gevoede huid. Honing wordt makkelijk door de huid opgenomen en geeft veel energie.

Het regelmatig ondergaan van deze massage zal de algehele weerstand van het lichaam positief ten goede komen.

Alle voordelen op een rij:

  • Intensieve peeling, stimuleert de huidvernieuwing
  • Anti-bacteriële en ontstekingsremmende werking
  • Voorkomt infecties en vermindert oedeem
  • Toxines en stofwisseling slakken worden losgemaakt en uitgeleid
  • Stimuleert de stofwisseling, weefselgroei en weefselregeneratie
  • Voedt de huid diep en heeft een anti-oxiderende werking
  • Houdt de huid jong, glad en soepel
  • Verfijnt en elimineert fijne lijntjes, houdt de huid jong en elastisch
  • Verhelderd de doffe huid, egaliseert en voorkomt huidverkleuringen
  • Effectieve behandeling tegen onzuivere huid en acné

Het is heerlijk om een losse behandeling te ondergaan maar voor een doelgerichte huidverbetering en anti-cellulite wordt een aaneengesloten serie behandelingen aangeraden. Dit wordt in een kuurvorm aangeboden. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn minimaal 5, 10 of 15 behandelingen noodzakelijk. De frequentie van de behandeling wordt op de individuele situatie aangepast.

Honingmassage

– Is bijzonder geschikt voor mensen die van een hele stevige massage houden

– Wordt afgeraden voor mensen met een allergie voor bijenproducten

– Is niet geschikt voor mensen met beharing

– Advies is om na de honingmassage 12 uur niet te douchen met zeep

Tarieven

Honing lichaamsmassage

Tijdsduur 30 minuten €30,

Honing lichaamsmassage

Tijdsduur 60 minuten €60,-

Honing Gezichtsmassage
(gelaat, decolte)

Tijdsduur 30 minuten €30,-